lunes, 4 de abril de 2011

FASE 2: ELABORACIÓ DE LA INTERVENCIÓ

1ª INTERVENCIÓ: Orientació a tutors per treballar un conflicte entre alumnes de 2on ESO a través del Pla d'acció tutorial (PAT)

Objectius:

Recerca d’activitats per treballar la problemàtica
Confecció d’un dossier per treballar en el Pla d’acció Tutorial
Temporalització: 4 hores- dia 16 de març
Activitats i/o continguts:
Confecció d’un dossier/eina de treball per poder tractar la problemàtica i solucionar la demanda
Avaluació:
Una vegada he elaborat el dossier de treball realitzo una avaluació formativa per tal de valorar si el dossier realitzar treballarà la problemàtica de la demanda. També, al dossier es donen diferents opcions perquè cada tutor pugui escollir la opció de dinàmica que més s’ajusti a les necessitats dels seus alumnes.
REFLEXIONS
La recerca i confecció del dossier es realitza amb material del departament d’orientació del centre. En la recerca he pogut veure exemple d’activitats per treballar diferents problemàtiques entre adolescents. La meva feina ha estat la de escollir les activitats més oportunes per treballar la demanda concreta i adaptar les activitats. He adaptat dues activitats de les 5 que he escollit per realitzar el dossier. Finalment, s’ha entregat el dossier a les tutores de 2on de la ESO i se’ls ha explicat el procediment a seguir.
En aquesta intervenció el meu paper ha estat 100% actiu ja que he estat la persona que ha realitzat la selecció d’activitats i la confecció del dossier amb les explicacions de cada activitat. A la reunió amb les tutores hem estat la psicopedagoga i jo. Entre totes dues hem explicat el dossier.

No hay comentarios:

Publicar un comentario