viernes, 29 de octubre de 2010

22/10/2010

Avui és el dia que està l’EAP al centre. A primera hora es realitza la reunió de coordinació del departament i es tracten els temes rellevants.
Avui també ha vingut l’assistent social de Cabrera de Mar per parlar de la situació d’aquest nen conductual. Es fa un recull i intercanvi de la informació necessària per poder ajustar la resposta educativa.
És important la coordinació entre els  professionals que estan tractant a aquests nens ja que tota la feina realitzada des dels diferents àmbits, ha d’anar en la mateixa direcció per tal d’afavorir l’evolució positiva de l’alumne; es tracta del treball en xarxa.
A la reunió també es comenten situacions d’altres nens i com abordar-les. Es prioritzen les necessitats per tal de tractar les dificultats més greus i planificar les accions a realitzar.
Les últimes hores les destino a recopilar informació d’aquest alumne:
-         Observació de l’alumne a l’aula
-         Anàlisi de documents acadèmics i de l’expedient.

1 comentario:

  1. Seria interessant que comparteixis quina pauta segueixes per fer l'observació de l'alumne a l'aula. Es tracta d'una pauta d'elaboració pròpia o fas servir alguna creada, alguna proposada per l'equip d'orientació?

    ResponderEliminar